Pályázat

KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM
ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT

GRIDSOLAR GROUP KFT.
GYAKORNOKI PROGRAM MEGVALÓSÍTÁSA A GRIDSOLAR GROUP KFT-NÉL
A TÁMOGATÁS ÖSSZEGE
3,47 MILLIÓ fORINT
Kedvezményezett
GridSolar Group Kft.

A projekt címe
Gyakornoki program megvalósítása a GridSolar Group Kft-nél

A támogatás összege
3 467 050 Ft

A támogatás mértéke
100 %

A projekt tartalmának bemutatása
Gyakornok foglalkoztatása

A projekt tényleges befejezése
2018. 05. 20.

A projekt azonosító száma
GINOP-5.2.4-16-2016-01328

2018. 10. 11.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A GridSolar Group Korlátolt Felelősségű Társaság 2017 áprilisában 3,47 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című pályázati kiíráson. A projekt keretében gyakornok foglalkoztatása és eszköz beszerzés valósult meg.

A vállalkozás alapítása 2000-ben történt. Társaságunk, a GridSolar Group Kft. elsősorban napelemes energiahasznosító rendszerek tervezésére, engedélyeztetésére, beüzemelésére és az ehhez kapcsolható mérnöki tanácsadásra szakosodott. Számunkra a napelemes technológia hazai elterjesztésében való aktív részvétel egy üzleti kihívás, amelyet mérnöki szemléletmóddal kezelünk.

Az elnyert és megvalósított projekt keretében felvett gyakornokok száma 1 fő volt. A pályázat segítségével beszerzésre kerültek a gyakornok munkavégzéséhez szükséges eszközök és kifizetésre kerültek 9 hónapon keresztül a gyakornokok és a vállalati kapcsolattartó bér, járulék és adminisztrációs rezsi költségei. Gyakornokunknak a nálunk eltöltött 9 hónap és a 4,5 hónapos továbbfoglalkoztatási időszak alatt megszerzett munkatapasztalatának köszönhetően mindenképpen javul a munkaerő-piaci kilátása.

A projekt megvalósításával támogattuk a szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedését és munkatapasztalat szerzését ezzel is elősegítve a felsőfokú végzettséggel nem rendelkezők szakmai karrierjének, pályafutásának megerősítését és hosszabb távú munkaerő-piaci esélyeit.

További információ kérhető:

GridSolar Group Korlátolt Felelősségű Társaság
info@gridsolar.hu
www.gridsolar.hu